''3 Büyük Hedefimiz Var...'

''3 Büyük Hedefimiz Var...'

''3 Büyük Hedefimiz Var...'

A+A-

Tavas Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Araç filosuna biri sosyal ve kültürel işlerde, diğeri de ara sokaklarda biriken çöpleri gün boyu mobil olarak toplamak amacıyla kullanılmak üzere iki yeni son model aracı hizmete soktu.

Tavas'ta dar sokaklarda çöplerin toplanabilmesi için yeni bir uygulama başlatıldı. Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmaya başlanan yeni kamyonetle, gün içinde mahallelerde dolaşılarak, biriken çöpler toplanacak.

"Vatandaşa En Hızlı Hizmeti Veriyoruz"

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol," Tavas büyüyor, hizmetlerimiz genişliyor. İlçemizde her gün yenilikler oluyor. Tavas artık bir cazibe merkezi. gerek Kamu gerekse Belediye yatırımlarımızla ilçemizde çok ciddi bir ilerleme söz konusu. Bu da beraberinde yeni ihtiyaçları doğuruyor. Tavas Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara en kısa sürede cevap vermek amacıyla yeni araçlarla yeni hizmet alanları açıyoruz. Bizim 3 büyük hedefimiz var: Yenilik, İlerle ve Büyüme. Her geçen gün hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda yeni adımlar atıyoruz.

Sokaklarımız tertemiz olsun, vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Bu anlamda hem Temizlik İşleri hem de Halkla İlişkiler Müdürlüklerimize iki yeni araç daha kazandırdık.  Her şey Tavasımız ve Tavaslılar için diyerek, yeni araçlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.