''Acıpayam Belediyespor Güreş Kulübü İsmini Duyuracak''

''Acıpayam Belediyespor Güreş Kulübü İsmini Duyuracak''

''Acıpayam Belediyespor Güreş Kulübü İsmini Duyuracak''

A+A-

Acıpayam Belediyesi 3-4 Eylül tarihlerinde yapacağı Acıpayam Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri için çalışmalarını sürdürüyor. 

Acıpayam Belediyespor 2005-2009 doğumlu Güreş takımı, antrenörleri ile birlikte Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Acıpayam Belediyespor Güreş takımı antrenörü Mustafa Reşit Şener, sporculardan Furkan Şahan'ın babası  Bekir Şahin, güreş takımı sporcuları  Furkan Şahin, Hüseyin Kaban,Muhammed Eren Telli, Çağan Efe Biçer, Musa Can Kahveci ,Ülfet Can Arbağ'ı Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan makamında kabul etti.

5 Ağustos'ta Isparta'da yapılacak olan Güreş müsabakalarında Acıpayamı temsil edeceklerini ifade eden Acıpayam Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü  Mustafa Reşit Şener, Acıpayam Belediyespor güreş kulübü olarak kış sezonunda minderde boy gösterip yaz sezonunda da çayırlarda boy göstermeye başladık. Daha yeni kulüpleşmemize ragmen minderde başarılı bir sezon geçirdik. 

2017 gençler Türkiye şampiyonasında 28 takım arasında 16. sırada tamamladık. Bir sporcumuz milli takıma katılma hakkı elde etti. 2017 gençler okullar arası Türkiye şampiyonasında 46 takım arasında 13. sırada tamamladık. Yeni oluşumda olmamıza rağmen başarılı bir kış sezonu geçirdik. Şimdide aynı şekilde yaz sezonunu yağlı güreş sezonunu en iyi şekilde geçirmeyi hedefliyoruz. Alt yapıdan yetişen sporcularımızla bu başarı daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum.

Küçük güreşçilerimiz olduğu sürece başarılarımız büyük olacaktır. Haftanın her günü sıkı bir çalışma programı içerisindeyiz. Gerek minderde gerekse çayır çayırda çalışmalarımız devam ediyor edecek. Hedeflerimiz başarıyı gördükçe tecrübemiz arttıkça büyüyecek.

Yağlı güreşte minder güreşinde kulüpler arası lig müsabakalarında Acıpayam Belediyespor güreş kulübü ismini duyuracak ve güzel sonuçlarla bu ismi süsleyeceğine inanıyorum. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan olmak üzere Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem, Kültür ve Sosyal İşler  Müdür Vekilimiz Muhammet Kesici ve destek veren herkese teşekkür ederim"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.