''Baba bu vatan bizim. ya zafer ya ölüm''

''Baba bu vatan bizim. ya zafer ya ölüm''

Denizlili şehit Uzman Çavuş Özkan Bilgiç, baba ocağına son defa gelirken, ailesi ve eşinin feryatları ise yürekleri parçaladı.

A+A-

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Özkan Bilgiç, baba ocağına son defa geldi. Ama bu gelişi yürekleri dağladı. Türk Bayrağına sarılı tabutuna sarılan anne babası ve eşi ise Özkan’ı bırakmak istemedi.

3

Pamukkale'nin Korucuk Mahallesinde ikamet eden Bilgiç ailesi, bugün son kez evlatlarını bağrına bastı. Bugün öğleden sonra Havayolu ile baba ocağına gelen Şehit Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’i, annesi Fatma ile babası Necip Bilgiç ve kardeşlerinin yanı sıra iki ay önce nikah kıydığı eşi Ayşe Bilgiç karşıladı. 2 Ekim’de sevdiği ile yapacağı düğünün hazırlıklarını yaparken bugün Türk Bayrağına sarılı tabutunu karşılayan Ayşe Bilgiç’in tabuta sarılarak feryat edişi yürekleri dağladı.

2

Şehit Özkan’ın ailesi ve eşi “daha yeni göndermiştik” sözleriyle tabuta sarılırken, baygınlık geçirdiler. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ailesi ve eşi tabuttan ayrılmak istemedi.

4

Binlerce insanın akın ettiği Korucuk Mahallesinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Korucuk Mezarlığına defnedilen Şehit Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in babasının ‘Oğlum yakında düğünün var, bırak, istifa et gel' sözlerine karşılık 'Baba bu vatan bizim. ya zafer ya ölüm' dediği öğrenildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.