''Benim Oyun Arkadaşım Olur Musun?'' Sloganıyla...

''Benim Oyun Arkadaşım Olur Musun?'' Sloganıyla...

Yola Çıktılar.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret eden Rukiye Urhan Anaokulu öğretmen ve velileri, Çocuk Hematoloji Bölümünde tedavi gören çocuklara hediyeler vererek sevindirdiler.

             Etkinlik hakkında bilgi veren anaokul öğretmenleri  ; “Benim Oyun Arkadaşım Olur Musun?" sloganıyla yola çıkarak 4 yaş velileri ve öğretmenleri olarak; Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören çocukların hayallerindeki oyuncakları temin ederek, Çocuk Hematoloji Bölümünde tedavi gören çocuklara yapılan ziyaretle hediyelerini verdik.

Bu etkinlikteki amaçlarının  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında topluma karşı sorumluluk bilincini kazandırmak, öğrencilerimiz ve ailelerimizde lösemi hastalığı ile ilgili farkındalık yaratabilmek olduğunu, öğrencilerin hastaneye ziyaretlerinin uygun olmaması nedeniyle öğrencileriyle hediyeleri paketleme sırasında çekilen fotoğrafları oyun arkadaşlarına bir anı olması ve kendilerini hatırlamaları amacıyla verdiklerini belirttiler.

 Bu ziyaret sırasında kendilerine destek olan hastane müdürü Mustafa Çalış ve tüm personele teşekkürleri sunarak bu tür etkinliklere devam edeceklerini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.