''Bu Sadece Başlangıç''

''Bu Sadece Başlangıç''

''Bu Sadece Başlangıç''

A+A-

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu “Sağırlar Futbol 2. Lige Terfi Müsabakalarında” toplam 6 grupta 19 takım yer almıştır. 29.10.2017  tarihinde kulüp temsilcilerinin katılımı ile Antalya da yapılan kura çekimi sonrası ilimizi temsil eden ve 5. Grupta yer alan Pamukkale Sağır Spor Kulübü 19.11.2017 Pazar günü karşılaştığı Buca Gediz karşısında aldığı 5-0 galibiyetle adını 2. Lige yazdırmıştır.

Maç sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Yüksel SARAK “ Artık beklediğimiz an gelmişti ve tüm sezon hazırlıklarımızı galibiyet üzerine kurmuştuk. Camia olarak ilk adımı geçmenin büyük mutluluğu içersindeyiz. Bu sadece bir başlangıç. Hedefimiz 1. Lige yükselmek. Yeni transferlerle adımızı duyurmaya başladık ve aldığımız galibiyette transferlerin takıma ne kadar olumlu yönde katkı sağladığını görmüş olduk. Transferlerimiz arasında yurt dışından Cezayir asıllı oyuncularımızda mevcut. Transferi sadece ülkemizden değil dünyanın farklı yerlerinden de oyuncuları takımımıza dahil ettik.  Hedefler doğrultusunda ilerleyen dönemlerde de hocamızın uygun görmesi halinde transferlerimiz devam edecektir”

Galibiyette emeği geçen ve son saniye kadar hevesle canla başla mücadele eden oyuncularımıza, hocamıza ve bizlerin maddi manevi yanında olan adını sayamayacağımız bir çok kıymetli  şahısa  teşekkürü bir borç bilirim…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.