''Düşmanlarımızı korkutan en büyük silah beraberliğimizdir.''

''Düşmanlarımızı korkutan en büyük silah beraberliğimizdir.''

Adem Süpçin: ''Bir kez daha yüreğimizden vurulduk... Bir kez daha, terörün karanlığı Ankara'mızın üzerine çöktü. Yastayız...''

A+A-

Bir kez daha yüreğimizden vurulduk... Bir kez daha, terörün karanlığı Ankara'mızın üzerine çöktü. Yastayız... Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve saldırının acısını derinden hisseden milletimize sabırlar niyaz ediyoruz. Türkiye'mizin varlığına kasteden tehdidin her geçen gün büyüdüğü tehlikeli bir dönemeçteyiz.

Tarih boyunca benzer badireleri defalarca atlatan, ateşle her imtihanını şerefle veren Türk milleti, elbette bu hain taarruzu da püskürtebilecek kudrettedir. Tek bir şeye muhtacız; içerdeki kavga ve çekişmeleri bir kenara bırakıp büyük tehdidi omuz omuza göğüslemeyi başarmalıyız.

Türk milleti ve devletinin düşmanlarını korkutan en büyük silahımız, beraberliğimizdir. Şehitlerimizin ruhlarını şâd etmek, etrafımızdaki kuşatmayı kırmak için birlik ve beraberliğimizi kuşanma zamanıdır. Ayrıca bugün Diyarbakır ve Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın hain saldırılarında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize de rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Av. Adem Süpçin

Denizli Türk Ocakları Reisi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.