''Sayın Öztürk Övündüğünüz Derece Bu mu'' ?

''Sayın Öztürk Övündüğünüz Derece Bu mu'' ?

CHP Milletvekil Adayı Kazım Arslan Denizli Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Berna Öztürk’ün sosyal paylaşım sayfasında paylaştığı Kutlama mesajını eleştirdi.

A+A-

Kazım Arslan yaptığı açıklamada : Denizli Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Öztürk 28 Nisan tarihinde sosyal paylaşım sayfasında bir kutlama mesajı yayınladı.Şimdi sayın Genel Sekreterin yayınladığı mesajı vatandaşlarımızla da paylaşmak istiyorum ;

 

‘’Kale Devlet Hastanemiz kendi grubunda mali risk analizinde Türkiye 3. Dür. Yönetici arkadaşlarımı kutluyorum’’

 

Sayın Genel Sekreter Kale Devlet hastanesinin Türkiye’de nasıl 3.olduğunu açıklarmısınız.İlçe halkına hizmet veremeyen bir hastanenin Türkiye’e decere yapmasını vatandaşlarımıza da açıklayın.Kendi grubunda mali risk analizinde nasıl 3.oldu ? 20 bin nüfuslu Kale ilçemizin hastanesinde kaç doktor var acaba ? En son bir ameliyat ne zaman yapıldı? En son Kale Devlet hastanesinde ne zaman bir doğum olayı gerçekleşti ? Mali risk analizinde Türkiye’de 3. sırada olan bir hastanenin tasarruf yaparak bu başarıyı elde ettiğinizi ve kendilerini kutladığınızı söylüyorsunuz.Ortada bir başarı varsa elbette bizlere alkışlarız ama ortada vatandaşlarmıza dosdoğru hizmet veremeyen bir kurum var.Çünkü o kurumda 20 bin nüfuslu ilçeye sağlık hizmeti verecek yeterli doktor ve personel bulunmamaktadır.Kendi alanlarnda yani uzman doktor branşında kaç doktor var ?.Sağlıkta çağ atladık dediğiniz bu mu ? Hizmet veremeyen bir hastanenin tasarruf yapması övünülecek ve tebrik edilecek bir olay değil aksine böyle bir dereceden üzüntü duymanız gerekir.Kale ilçesi ve yöreden aldığımız onca şikayet varken,hastalarını ya Denizli’ye yada Tavas ilçesine nakletmek  zorunda kalan vatandaşlarımıza  da bu aldığınız dereceyi anlatırsanız bizlere Kaleli vatandaşlarımızda aydınlanır,diye düşünüyorum, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.