''Tüm Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyorum''

''Tüm Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyorum''

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Diyarbakır’da teröristlerin üs bölgesine düzenlediği alçakça saldırıda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’e, saldırıda şehadet şerbetini içen kahraman Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, aileler

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, terörist saldırıda hayatını kaybeden kahraman Mehmetçikler için yayınladığı taziye masajında şunları söyledi, “Diyarbakır’ın Lice İlçesi'nde Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan askeri üs bölgesine teröristlerce gerçekleştirilen alçakça saldırıda 4 askerimizin şehit olduğu ve 8 askerimizin de yaralandığı bilgisini aldık. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırı da Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in de şehadet şerbetini içtiği haberi yürüklerimizi bir kaz daha dağladı. Ailesi Pamukkale İlçemiz Korucuk Mahallemizde yaşayan kahraman Mehmetçiğimizin 4 ay önce Diyarbakır'da teröristlerle girilen çatışmada yaralandığı, 15 gün önce de yeniden görevine başladığı ve evlilik hazırlığı yaptığını öğrendik. Şehidimiz, vatanı, bayrağı, milleti için gözünü kırpmadan vatan savunmasında teröristlere, şer odaklarına karşı kahramanca savaşmıştır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir.

Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere Denizlili şehidimizin annesi Fatma Bilgiç’e, babası Necip Bilgiç’e, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda yaralanan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.