''Türkiye'nin En Ehil ve Hazır Partisi Biziz''

''Türkiye'nin En Ehil ve Hazır Partisi Biziz''

Türkiye’nin en köklü ve ehil, en güçlü ve hazırlıklı partisi Millet Partisi olarak 81 ilimizde ve tek başımıza seçimlere katılmaktayız.

A+A-

Temiz siyasetin gerçek adresi ve Türk siyasetinin yüz akı olan Millet Partisi bu güne kadar bir kuruş devlet yardımı almadan onurlu siyasetini sürdürmüş ve sürdürmeye devam edecektir. Bize gore temiz siyasetin temelinde gönüllülük, fedakarlık, samimiyet ve dürüstlük vardır.

 

Bir partinin büyüklüğü yada gücü nasıl anlaşılır? Doğru, haklı, yüce ve insani ölçülerin ve değerlerin sahibi, savunucusu, koruyucusu ve yaşatıcısı ise gerçekten güçlüdür ! Büyüktür ! Adaleti, hürriyeti, ,demokrasiyi ahlakı, ilmi, mal, can güvenliğini, zenginliği, hukukun üstünlüğünü egemen kılabildiyse büyüktür ve güçlüdür ! Devletin temel kurumlarını maksimum verimlilik içerisinde çalış- tırabildiyse ; kurumlar arasında uyumu , işbirliğini sağlıyorsa, devletin temel kurumlarını örselemiyorsa büyüktür ve güçlüdür ! Doğudan batıya, güneyden kuzeye ; kırdan şehre her yerde birliği, dirliği, bütün- lüğü, gelişmeyi sağlayabildiyse güçlüdür ve büyüktür ! Devleti bilge devlet, toplumu bilim toplumu ha-line getirebildiyse; cehaleti, fakirliği yok edebildiyse ; vurgun, soygun ve yolsuzluğu ; torpil ve rüşveti bitirebildiyse büyüktür ve güçlüdür ! Boşanmaları, icralıkları azaltabildiyse ahlaki, kültürel çöküş ve çözülüşü durdurup, ahlaki yücelişi sağlayabildiyse güçlüdür ve büyüktür ! Türkiye’yi güçlü, etkin, muk- tedir, güvenilen lider devlet ve lider ülke haline getirebildiyse güçlüdür ve büyüktür ! Hukuk ve benze- zeri skandallar yaşanmıyorsa; adalet yerlerde sürünmüyor adalet, baştacı haline getirildiyse büyüktür ve güçlüdür.! Geçek güç fikir gücüdür !Para, makam, medya ve gösteriş gücü gerçek güç ve büyüklük değildir ! Zoraki , korkuyla ve baskılarla oluşturulan kalabalıklar ve konvoylar gerçek güç ve büyüklük değildir.! Özellikle iktidar partisi uygulamalarıyla büyük ve güçlü bir parti olmadığını ispat etmiştir.

 

Uygulanan politikalar da; anlamsız, sevimsiz, kalitesiz ve zararlı siyasi şovların egemenliği vardır..Mevcut politikalarda; görüntü ve gürültü kirliliğinden ibaret, oluk oluk paraların döküldüğü, akıl almaz, vicdan kabul etmez çılgınca harcamaların yapıldığı çağ dışı bir seçim çalışmasının egemenliği vardır.. Özellikle iktidar partisinin ve ardından muhalefetin hazineden aldıkları haksız, haram paralarla sürdürdükleri seçim kampanyalarında fikir, görüş, düşünce ve çözümler yerine; sen – ben kavgası, ka -yıkçı kavgasının egemenliği vardır. Devam ettirilen politika ve seçim çalışmalarında ne eşitlik, ne ada- let, ne çağdaşlık, ne de etik değerler vardır. Aldatan, kandıran, bölen, kamplaştıran şeytani bir politika- nın egemenliği vardır.Böylesine bir politika, böylesine bir seçim seçim olmaktan çıkmış adeta kome- diye dönüşmüştür.

 

Aziz vatandaşlarım değişim zamanı çoktan geldi ve geçiyor. Çare; şeytani politikanın tasfiye edilmesidir. Çare; 07 Haziran seçimlerinde ;aldatıcı, kandırıcı, ısırıcı ülkeye ve millete zarar vermeye devam eden; gösteriş ve siyasi şovlara pirim veren siyaset yapısının, siyaset anlayışlarının tasfiye edilmesidir.!. Çare; Çözümler yerine sürekli problemler üreten, Türkiye’nin zamanını ve enerjisini boşa harcayan siyaset yapısının ve anlayışlarının tasfiye edilmesidir.!

 

Çare nadir ? Çare ; 07 Haziran seçimlerinde gerçek gücün ve büyüklüklerin sahibi Millet Partisinin oylarla desteklenmesidir. .Çare; Türkiye’mizi MUHTEŞEM TÜRKİYE yapmaya ciddi hazır-lığı olan Millet Partisi ‘nin iktidar edilmesidir. Çare; Gösterişin, siyasi şovların yanında değil, gerçek olmayan gücün ve büyüklüğün yanında değil, gerçek güç ve büyüklüğün sahibii Millet Partisi’nin yanında yer almaktır.! Çare; İleri güçlü, muktedir, lider ve muhteşem Türkiye için; gerçekten özgür, zengin, mutlu insanlar diyarı bir Türkiye için Millet Partisine oy verme zamanıdır.Dikkat, hassasiyet,sorumlu_ luk ve gayret zamanıdır diyor sevgiler ve saygılar sunuyorum. 

Hüsnü ÇATAL

 

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.