"Şiir ve Türkülerle Çanakkale" Etkinliği

"Şiir ve Türkülerle Çanakkale" Etkinliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) ve Muharip Gaziler Denizli Şubesi ile birlikte düzenlediği, “Şiir ve Türkülerle Çanakkale” etkinliği 19 mart Perşembe akşamı Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilec

A+A-

Aynı gün Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Çanakkale Fotoğraf Sergisi” de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Fuaye Salonunda sergilenecek.

 

Gecede Şu şair ve sanatçılar yer alacak; Ali TULUK (Şair), Hasan Arzuman (THM sanatçısı), H. Hakan KURTARAN (Şair), Hüsamettin TAT (Şair), İbrahim ÇAMALAN (Şair), İsmail GÖKÇE (Şair), Mehmet DAĞAL (THM sanatçısı), Mustafa KÜTÜKÇÜ (Şair), Muzaffer KILINÇ (Şair), Reyhan PERVANLAR KARAALP (Şair), Sadık DAĞDEVİREN (Şair), Veli AYKAR (Şair) ve Ahmet Algün (Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Sanatçısı).

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) genel başkanı Abdülkadir USLU ve Muharip Gaziler Denizli Şubesi başkanı Hilmi HELVACILAR 19 MART Perşembe akşamı Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda, saat:20.00’ de başlayacak olan etkinliğe Denizli halkını davet ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.