"Tiyatro alışkanlık yapabilir"

"Tiyatro alışkanlık yapabilir"

"Tiyatro alışkanlık yapabilir"

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında daha önce hiç tiyatro oyunu izlememiş kadınları tiyatroyla buluşturdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamınsa 8 gün boyunca etkinlik düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi daha önce hiç tiyatro oyunu izlememiş kadınları tiyatroyla buluşturdu. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadınlar Meclisi üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı. Programda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Töre oyunu sahneledi. Ünlü yazar Turgut Özakman'ın kaleme aldığı, genel sanat yönetmenliğini Hakan Kurt'un, yönetmenliğini ise Hediye Uğan Özdemir'in yaptığı ve Mustafa ile Zühre adlı iki karakterin töreden dolayı yaşamış oldukları trajik hikayeyi ele alan oyun kadınlar tarafından ayakta alkışlandı.

"Tiyatro alışkanlık yapabilir"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunun sonunda yaptığı konuşmada, kadınları misafir ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında her gün güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz böyle güzelliklerle devam etsin. İyi ki geldiniz. Bu salonda tiyatro gösterilerimiz devam ediyor. Tiyatro alışkanlık yapabilir. Ancak bu kötü bir alışkanlık değil. İstediğiniz zaman burada tiyatro oyunlarımızı izleyebilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.