1 Yıl Boyunca Eğitim Aldılar

1 Yıl Boyunca Eğitim Aldılar

Pamukkale Üniversitesi ve Kazakistan L.N Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi arasında imzalanmış olan ikili ortaklık anlaşması çerçevesinde, PAÜ'ye Türkiye Türkçesi öğrenmek için gelen Kazak öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a veda ziyaretinde bulun

A+A-

Pamukkale Üniversitesi ile Kazakistan Cumhurbaşkanı kararı ile Milli unvanını kazanmışve   Kazakistan’ın önde gelen üniversitelerinden biri olan L.N Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi arasında imzalanmış olan ikili işbirliği anlaşması çerçevesinde eğitim için Pamukkale Üniversitesi’ne gelmiş olan Kazak öğrenciler, eğitimlerinin sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a makamında veda ziyareti yaptılar. Ziyaret sırasında, Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul İşler ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Arslan da vardı.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3078330344">

1 Aylık Eğitim

Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan ziyarette, 1 aylık sürede pratik Türkçe öğrenmek amacı ile dil eğitimi almak için Denizli’de olan Kazak öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile sohbet ederek, çalışmalar ile alakalı bilgiler verdir. Rektör Prof. Dr. Bağ da misafir öğrencilerin Denizli’de ve Pamukkale Üniversitesi’nde konuk edilmesinden ve onların Türkçe dil eğitimlerinin başta olmak üzere eğitim yaşamlarına katkıda bulunduklarından ötürü memnun olduğu ifade ederek Kazak öğrencilere eğitim hayatlarında boyunca başarılar dileklerini iletti.

Karşılıklı hediye sunumundan sonra  Rektörlük binasının önünde toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.