11 Mahallede Su Kesintisi

11 Mahallede Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre 2 gün sonra su kesintisi yapılacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( DESKİ ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklamaya göre içme suyu hat bağlantısı nedeni ile 20 Eylül 2018 Perşembe günü bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacak.

2 Ayrı Saatte

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Pınarkent içme suyu şebeke hattı bağlantısı sebebi ile 20 Eylül Perşembe gününde saat 09.00 – 17.00 arasında Pınarkent, Akhan, Kale, Güzelköy, Şahinler, Çeltikçi, Salihağa ve Üzerlik Mahallesi'nde; Yeşilyayla içme suyu şebeke hattı bağlantısı nedeni ile de  09.00 – 18.00 saatleri arasında Altınova, Altındere ve Yeşilyayla Mahallesi'nde planlı bir şekilde su kesintisi yapılacağı ifade edildi.

 

Açıklamada, çevre sakinlerinin kesintilerden ötürü mağdur olmamaları amacı ile tedbir almaları gerektiği ve çalışmaların erken itmesi halinde suyun belirtilen saatten evvel verilebileceği dile getirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.