110 Güreşci Deve Katılacak

110 Güreşci Deve Katılacak

110 Güreşci Deve Katılacak

A+A-

11 Mart’ta Buldan Doğanköy arenasında yapılacak deve güreşlerinin çatımları yapıldı. Birbirinden iddialı güreşlerin yapılacağı ve katılımın yoğun olması beklenmektedir.

11 Mart’ta Buldan Doğanköy arenasında yapılacak sezonun en iddialı deve güreşleri için Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Belediye Meclis üyeleri Yusuf Atlamaz ve Hacip Özcan ile genç deveciler Habip Başişçi, Süleyman Aykaç, Mertcan Yiğitler, Doğanköy Mahallesi muhtarı Ahmet Boynikar, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Hamdi Topçu ve Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu’ndan oluşan tertip komitesi çalışmalarına hız verdi.

Amaçlarının deve güreşi sevenlere güzel müsabakalar izletmek olduğunu ifade eden Buldan Deve Güreşi Komitesi Başkanı ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, çatımların develerin özelliklerine ve rakiplerin durumlarına göre yapıldığını belirterek “Geçtiğimiz yıl yaptığımız güreş sezonun en iyi üçüncü güreşi seçilmişti.

Bu yıl birinci olmayı istiyoruz.

Buldan’ımıza da birincilik yakışır görüşündeyiz. Güreşlerimize 110 deve iştirak edecek ve cazgırlığı da arenaların duayenlerinden Halil Coşkun üstlenecek.

Çatım listemizde Aydın Pulluk – Germencik’ten Karapınar, Bodrum’dan Kanka - Ayvalık’tan Canbey, Kumluca’dan Aslanbey – Nazilli’den Çılgın Arza, Bodrum’dan Gelidonya 48 – Bayındırdan Efebey, Ayvacık’tan Kadırgalı Cennet – Nazilli’den Enver Efe, Bodrum’dan BurakHan – Bayındır’dan RemziBey 2, Ortaklar’dan Furkan Dülger – Yenipazar’dan Şirin Pide, Bodrum’dan Bayramoğlu Şah – Kuyucak’tan Şımarık Efe 2, Sarayköy’den Thedora Fatih – Bıyıklı’dan Alper Efe, Bodrum’dan Gelidonya – Sarıgöl’den Asi Çocuk 45(Eski Dallas), Demre’den Kara Şövalye – Ayvacık’tan Çalıkhan Kasırga ile Dünya Kupası finali olacak olan Bodrum’dan Baybora 1 – Atça’dan Alyazmalım güreşlerini yapacağız. Giriş fiyatlarını 15 TL olarak belirlediğimiz ve geliri ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanemizde kullanılacak tıbbi cihaz alımına katkı yapılacak olan güreşlerimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.