12 Mart'ın Ödülünü Aldılar

12 Mart'ın Ödülünü Aldılar

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nde yaptıkları programla katılımcıları duygulandıran öğrencileri İstanbul ve Dalyan gezisi ile ödüllendirdi.

A+A-

Sarayköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nde hazırlamış oldukları ve Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü’nde yaptıkları programlar ile katılımcıları duygulandırmışlardı.

Başkan Özbaş, anlam yüklü bu programlardan sonra gösteriyi hazırlayan ekibi tek tek tebrik edip bir isteklerinin olup olmadığını sormuştu. Başkan Özbaş’tan Sarayköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İstanbul gezisi, Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri ise Dalyan gezisi talep etmişlerdi.

Başkan Özbaş, öğrencilere vermiş olduğu sözü tuttu ve öğrencileri istedikleri yere gönderdi öğrenciler rehber ile beraber gittikleri şehri hem tanıdılar hem de keyifli zaman geçirdiler.

GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Gençleri her zaman önemsediğini belirten Başkan Özbaş,  ilçeye yaptıkları proje ve hizmetlerden başkan gençlerin sosyal ve kültürel gezilerinin de kendileri için önemli olduğunu, İstanbul ve Dalyan’a gönderdikleri gençlerin hazırladıkları programlar ile duygusal anlar yaşadıklarını,  tarihin verdiği o kahramanlık gururunu hissettiklerini, onların bu geziyi sonuna kadar hak ettiklerini, il dışı gezilerin onların yaşamlarına pozitif etkileri olduğunu düşündüğünü, her yeni bilgi ne kadar önemli ise bir şehrin kültürü ve yaşam atmosferini görmenin ve tanımanın da o kadar önemli olduğunu, kendileri için en büyük mutluluğun gençlerin gezilerden keyif aldığını bilmek olduğunu ve gençleri hazırladıkları bu güzel programlardan dolayı tekrar tebrik ettiğini ifade etti.

Gezi bitiminde öğrenciler Başkan Özbaş’a teşekkür edip keyifli zaman geçirdiklerini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.