14 İtfaiye Aracı Müdahale Etti

14 İtfaiye Aracı Müdahale Etti

Denizli iline bağlı olan Pamukkale ilçesinde butik bir otelde çıkmış olan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.

A+A-

Alınan bilgilere göre Karahayıt Mahallesi 142. Sokak'taki 3 katlı butik otelin çatı bölümünde henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bu esnada otelde bulunan hemen hemen 25 müşteri ve personel hızlı bir şekilde tahliye edildi.

 

Çatıdaki yalıtım ve süsleme amacı ile kullanılan köpük malzemenin tutuşması ile alevler duvarlardan odalara doğru yöneldi. İhbar ile olay yerine pek çok sağlık ve itfaiye ekibi gönderildi. Ekipler çevrede güvenlik alanı meydana getirdikten sonra 37 itfaiye eri ve 14 itfaiye aracı ile yangına müdahale ettiler.

Daire Başkanından Açıklama

Ekiplerin yoğun çalışmaları ile yangın söndürüldü ve ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Olayda otel kullanılamayacak bir duruma geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, yangın ihbarından sonra ekiplerin kısa zamanda müdahaleye başladığını ifade etti.

 

Alevlerin çevredeki binalara sıçramadan hızlı bir şekilde kontrol altına aldıklarını ifade eden Başlı, yangının çıkış sebebinin incelemelerin tamamlanması ile belirleneceğini dile getirdi.

(AA)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.