14 Mayıs'ta Kaybolmuştu

14 Mayıs'ta Kaybolmuştu

Denizli İlinin Çal ilçesinde, 2 evvel ortadan kaybolan 90 yaşındaki Fatma Gülmesi için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince arama, kurtarma çalışması başlatılmıştı.

A+A-

Çal ilçesinde tek başında yaşayan Fatma Gülmesi, geçtiğimiz 14 Mayıs'ta ortadan kaybolmuştu. Yakınları merak edip, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisini bulamayınca, durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdiler.

Güvenlik kuvvetlerinin de ilçe merkezindeki gayretlerinin sonuç vermemesi üzerine, Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) birimlerinden yardım istenip, ilçenin çevresindeki ormanlık alanlarda bugün sabah saatlerinde arama-kurtarma çalışması başlatılmıştı.

ACI HABER GELDİ

Denizli'nin Çal ilçesinde, kayıp olarak aranan Fatma Gülmesi, arama-kurtarma ekipleri tarafından İsmailler Mahallesi'ndeki evinin arkasındaki yıkık bir binanın bahçesinde ölü bir şekilde bulundu.

Kalp krizinden öldüğü düşünülen Gülmesi, olay yerinde gerçekleştirilen incelemeden sonra otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne Adli Tıp morguna sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.