14 Şubat sevgililer günü burç yorumları 2019

14 Şubat sevgililer günü burç yorumları 2019

14 Şubat 2019 sevgililer gününde günlük burç yorumları sizlerle. 14 Şubat Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

A+A-

14 Şubat 2019 sevgililer gününde günlük burç yorumları sizlerle. 14 Şubat Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

14 Şubat sevgililer gününde ünlü astrologlardan derlenen aşk, iş, para ve sağlık günlük burç yorumları.

14 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç;  aklındaki birçok fikir ve proje zihninin karışmasına ve beklentini yüksek tutmana yol açabilir. Gezegenin Mars, burcundan ayrılarak önümüzdeki dönem içinde; kazancında, yeteneğinde, öz değerinde ve sana ait olan alanlarda motivasyonunun artırabilir.  Yeni gelir fırsatları bulabileceğin gibi, hakkın olanın peşinden de ısrarla gidebilirsin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; bugün ticari faaliyetlerde bulunurken finansal sorumluluklarını göz önünde bulundurmalı, fırsat gördüğün konuda yanılma payının olabileceğini hesaplamalısın.  Burcuna geçen Mars; seni daha iddialı ve cesur kılarken, fiziksel görünümünde değişim yapman içinde istekli kılabilir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; sabırlı olmanda ve içinde bulunduğun koşulları iyice analiz ederek harekete geçmende fayda var. İş hayatında fark edemediğin bazı gerçeklerle yüzleşebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Önümüzdeki süreç içerisinde, biraz geri planda kalmayı, sağlığına vakit ayırmayı ve takıntı yaptığın konuların üzerine gidebilirsin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; yoğun olan işlerini yetiştirmek için oldukça telaşlı olabilir, yapacaklarını unutabilirsin, ufak notlar tutmalısın. Etrafındaki insanlar gereksiz konularla seni sorgulayıp, aklını karıştırabilir, temkinli olmalısın. Önümüzdeki günlerde; hedef belirlediğin konularda mücadelen artabilir, sosyal alanlarda olumlu ya da olumsuz sesini duyurabilirsin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; duygusal ilişkinde bir takım abartılı isteklerin, karşı tarafı bunaltabilir. Bugün için planlanan organizasyonda gecikme ve karışıklıkların olması mümkün. Neyseki gecenin ilerleyen saatlerinde huzur ve dengeni bulabilirsin. Kariyer evine geçen Mars, daha idealli ve hırslı olmana yardımcı olurken, bazı konularda da mücadele etmeni gerektirebilir.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; temkinli konuşman ve adım atman gereken bir gün olabilir. Dalgınlıkla yapabileceğin bazı hatalar, ummadığın kadar yayılabilir. Bugün aceleci davranmak yerine gelişmeleri beklemekte fayda var. Önümüzdeki süreçte, görüş ve inancından, hukuki konulardan ve yurt dışı işinden kaynaklı mücadelelerin olabilir.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; ilişkilerinden yana şanlı olabilir, çıkabileceğin kısa yolculuklarla hareketli bir gün geçirebilirsin. Kişisel eşyalarını bir yerlerde unutman ya da kaybetme riskin olabileceğinden uyanık olmaya bakmalısın. Önümüzdeki süreçte; borç ve alacakların için mücadele edebilir, ufak tefek operasyonlar yaptırabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; yönetici gezegenin Mars, karşıt burcuna geçmesiyle birlikte; özel ilişkinde ve iş birliğinde hem mücadele etmeni hem de daha kuvvetli bağlar kumanı sağlayabilir. İnat uğruna yapılabilecek sürtüşmeler dostluklarına zarar verebilir. Sevdiğine almak istediğin hediye için aşırıya kaçıp bütçeni zorlamamalısın.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; evlilik ortaklık ya da ilişkilerin alanında oldukça aksiyon dolu bir gün olabilir. Günün koşulları kararsızlık ve belirsizlik içerdiği inisiyatif almak istemeyebilirsin. Önümüzdeki günlerde çalışma arkadaşlarınla çatışma yaşayabilir, maddi konuları önemseyebilir, sağlığına da dikkat etmen gerekebilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; özellikle kemik ve dişlerinle ilgili sorumların artmış olabilir. Sağlığın için endişe duyuyor olsan da bir uzmana görünmeyi reddediyor olabilirsin. Yakınlarınla ilgili aklına takılan sorulara, yalan yanlış cevaplar alabilirsin. Enerjin ve motivasyonun romantik ilişkilere kayacak.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; ilişki içinde olduğun insanın üst üste sürprizler yapması, ayağını yerden keserek büyük hayaller kurmana yol açabilir.  Sosyal hayatında gördüğün yanlışları dürüst ve açık fikirlilikle dile getirmen, birilerinin canını sıkabilir. Enerjini ailene yönelteceğin bir dönemdesin.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bu aralar kendini yorgun ve yıpranmış hissediyor olabilirsin. Birlikte yaşadığın insanın ani ruh değişikliği, seni de belirsiz ve ikilemde bırakabilir. Kimsenin seni yönlendirmesine izin vermeden kendi doğruna odaklanmaya bakmalısın. Yakınlarınla iletişimin her geçen gün daha da artacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.