14 Temmuz 2019 KPSS Lisans sınavı soruları cevapları

14 Temmuz 2019 KPSS Lisans sınavı soruları cevapları

14 Temmuz KPSS Lisans sınavı soruları ve cevapları merak ediliyor. KPSS 2019 Lisans sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

A+A-

14 Temmuz KPSS Lisans sınavı soruları ve cevapları merak ediliyor. KPSS 2019 Lisans sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

14 Temmuz KPSS lisans soruları cevapları açıklandı mı? İşte KPSS 2019 lisans sınavı soruları cevapları ÖSYM ekranı. KPSS soruları cevapları yorumları 2019 yayınlandı mı sorusu ile ilgili ÖSYM duyurusu araştırılıyor. Memur olmak isteyen vatandaşlar merkezi sınavlara girerek yükse puan almaya çalışıyorlar. Kamu Personeli Seçme Sınavı farklı oturumlardan oluşuyor. 14 Temmuz tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS'nin sonuçlarının açıklanacağı tarih de belli oldu. 14 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak sınavın sonuçları 29 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak. Sınavda yer alan her test kendi içinde değerlendirilecektir.Her testte, örneğin Genel Yetenekte, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar bulunacak, bu puanların ortalama ve standart sapmaları kullanılarak standart puanlar hesaplanacaktır.

KPSS SORULARI-CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS soruları ve cevapları için heyecanlı bekleyiş başladı. Sınava giren vatandaşlar soruların ne zaman yayınlanacağını öğrenmek istiyorlar. Konu ile ilgili ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamalarını haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl 22 Temmuz 2018 tarihinde uygulanan 2018- KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 24 Temmuz 2018 tarihinde saat 16.15'den itibaren erişime açıldı.

Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebildiler.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

14 Temmuz tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS'nin sonuçlarının açıklanacağı tarih de belli oldu. 14 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak sınavın sonuçları 29 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.