15 Senede Her Dakika Hizmet

15 Senede Her Dakika Hizmet

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’a kazandırılan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği görkemli bir tören ile hizmete açıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce Tavas’ta tamamlanana Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliğinin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımda bulunduğu iftar programında gerçekleştirildi. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde yapılan iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile davetliler ve pek çok vatandaş katılımda bulundu.


 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın büyük gayretleri ile Tavas’ın bir başka güzel olduğunu dile getirdi. Başkan Akyol, Tavas’ın bugün Bakan Zeybekci’nin de teşrifleri ile havasıyla, teması ile hizmetleri güzel insanları ve bu güzel iftarı ile çok daha güzel olduğunu belirtti.

 

"Devasa spor kompleksi Tavasımıza yakıştı"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavasın böyle bir kapalı yüzme havuzu olmasını hayal ettiklerini, spor tesisleri, halı sahası ile tenis kortları ile Tavas ilçesinde spor yapma ile alakalı tesis eksikliğinin olmamasını istediklerini, burasını devasa bir spor kompleksi haline getirdiklerini, Tavas’a da çok yakıştığını verilen sözlerini yerine getirdiklerini, Tavas’ın mesireliğini, kent ormanını düzenlediklerini söyledi.

 

“Hizmet ürettik, laf üretmedik”

 

Tavas ilçesinin kendisi için çok özel belirten Başkan Zolan, Tavas’ın ecdadın ve köklerin olduğu yer olduğunu kendisinin doğduğu yer olduğunu, Tavasın bu tesisler ile daha güzel daha mutlu olmasını Allah’tan dilediğini, bundan başka pek çok tesislerin olduğunu, arıtma tesisinin bitmek üzere olduğunu, altyapısı ile  üst yapısıyla, katı atık bertaraf tesisi ile; Büyükşehir olmalarının ardından her köy ve her mahallede dokunmadık yer bırakmadıklarını söyledi.

 

Bakan Zeybekci’ye teşekkür

 

Desteklerinden dolayı Bakan Nihat Zeybekci’ye teşekkürlerini sunan Başkan Zolan, Tavas’ın evladının her zaman kendilerini cesaretlendirdiğini, destek olduğunu, sahip çıktığını, Tavas’a, Denizli’ye sahip çıktığını, kendisininde Bakana çok teşekkür ettiğini, bu güzelliklerin üzerine güzellik koymaya devam edeceklerini, Denizli’yi dünya şehri yapma yolunda gayretlerinin süreceğini, vaktin Tavas, Denizli ve Türkiye vakti olduğunu dile getirdi.

 

“Aldığımız her nefeste hizmet ediyoruz”

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu muhteşem eserler için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Zeybekci, millete hizmet etmenin, Cenabı Allah’ın bir lütfu olduğunu, bu millete hizmet etmenin, hakka hizmet etmek olduğunu,  15 seneden beri her dakika ve saniye Denizli’ye, Tavas’a hizmet ettiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.