15 Temmuz Anıları Kaleme Alındı

15 Temmuz Anıları Kaleme Alındı

FETÖ ihanet çetesinin 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı hain darbe teşebbüsünün 2. Yıl dönümünde de meydanlara akın eden vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ne bir defa dah

A+A-

15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain darbe girişiminden sonra 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda kurulmuş olan ve Denizli halkının darbe girişimine karşı vermiş olduğu demokrasi mücadelesini konu edinen anıların yazıldığı demokrasi kürsüsü, karanlık gecenin 2. Yıl dönümünde de kuruldu. Darbe teşebbüsünün 2. Yıl dönümünde de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na akın ederek orayı boş bırakmayan Denizlili vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ne bir defa daha milli iradeye olan bağlılıklarını paylaşıp, 15 Temmuz gecesinde yaşamış oldukları olayları yazdılar.

 

Vatandaşlar terör örgütüne tepkilerini dile getirdi

 

Küçüğü ile büyüğü ile 7'den 70'e pek çok vatandaş 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Hatıra Defteri'ne vatana ve bayrağa olan bağlılıklarını dile getirerek  FETÖ ihanet şebekesine karşı tepkilerini bir defa daha en sert biçimde dile getirdi. O gece yaşadıklarını, gördüklerini ve meydanlarda yapılan direnişleri kaleme alan yüzlerce vatandaş  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri'ni doldurdular. En büyük temenni ise bu tip bir olayın bir daha yaşanmamasıydı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.