15 Temmuz'da da Özel Uygulama

15 Temmuz'da da Özel Uygulama

15 Temmuz Darbe girişiminin 2. Yıldönümünde Büyükşehir Belediyesinden vatandaşları ilgilendiren bir açıklama yapıldı.

A+A-

Yapılan açıklamaya göre Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile 15 Temmuz 2018 Pazar günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde yapılacak olan anma programlarına vatandaşların daha kolay ve rahat ulaşabilmesi için belediye otobüslerinin ücretsiz olduğunu ifade etti. Bu çerçevede 15 Temmuz 2018 Pazar günü belediye otobüsleri tüm gün ücretsiz bir şekilde kullanılabilecek

 

Başkan’dan Etkinliklere Davet

 

Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı, 2. yıldönümünde de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapılacak. Tüm Denizlili vatandaşların davetli olduğu program 15 Temmuz 2018 Pazar günü saat 20.30'da başlıyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamada 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini, bu kalkışmaya ilk tepkilerin Denizli halkından geldiğini ve kendileri ile beraber vatandaşların Delikliçınar’da meydanlara indiğini, bu teşebbüsün 2. Yıldönümünde de o anları hatırlamak, hafızaları tazelemek ve aynı coşku ve birlik beraberlikle halk ile buluşmak istediklerini, tüm halkı meydanlara çağırdığını, tüm dünyaya Türk Milletinin yazdığı destanı yeniden göstermeye ve özellikle gençlerin bu bilinci kazanmaları için bu etkinliklerde olmaları gerektiğini belirtti. Başkan Zolan halkın kolayca ulaşımda bulunabilmesi için de otobüslerin ücretsiz olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.