15 Yaşındaki Sevdegül’den Haber Alınamıyor

15 Yaşındaki Sevdegül’den Haber Alınamıyor

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi'nde dün gece saat 22.30 sularında ailesine 'eve geliyorum' mesajı atan, 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar'dan bir daha haber alınamadı.

A+A-

Kayıp vakasının dün gece 22.30 civarlarında Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi Devrim Caddesi üzerinde meydana geldiği ifade edildi. İddialara göre, arkadaşlarıyla dışarı çıkmış olan 15 yaşındaki Sevdegül'ü yanında bulunan arkadaşı evine bırakmak istedi. Ama motorsikleti bozulunca Devrim Caddesi Esma Hatun Camii önünde bırakıp Hacı Kaplanlar Mahallesi'nde bulunan evine kendinin gitmesini istedi. Bu esnada ailesine "eve geliyorum" şeklinde mesaj atmış olan genç kıza o mesajın ardından bir daha sonra kimse ulaşamadı.

En Son Bayramyeri’nde Görüldü

Telefonu kapalı olan genç kıza ulaşamayan akrabaları ve yakınları arkadaşlarından edinmiş oldukları bilgiler ile kızlarını aramaya başlarlarken, Sevdegül'ün en son bayramyeri istikametine yaya olarak giderken görüldüğünü tespit edildi. Tüm arama çalışmalarına rağmen kızlarına bir türlü ulaşamayan aile kızlarının bulunması için son çare olarak polise başvuruda bulundular. Genç kızın ablası Emine Rüzgar, üzerinde siyah askılı tişört ve kot ceket bulunan genç kızın bulunması için çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederken  Sevdegül Rüzgar'ın yerini bilen veya görenlerin insaniyet namına 155 polis imdat hattına veya 0554 130 00 38 nolu telefona ulaşmalarını talep etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.