17 Yaşındaki Fenomenin Zor Anları

17 Yaşındaki Fenomenin Zor Anları

Denizli internet fenomeni lise öğrencisi 17 yaşındaki Baki Berk Gözalan okula giderken yaşadıkları görenleri gülümsetti.

A+A-

Lise öğrencisi Baki Berk Gözalan, ağustos ayında evde DJ'lik yaparken kendi videosunu çekti. Mutfakta ocağın başına geçmiş olan Gözalan, açtığı müzik için ocağı DJ kabini gibi kullanarak ritim tutarken, davlumbaz ile de ışıklı gösteri yaptı. Çektiği videoyu, dünya çapında 500 milyon kullanıcısı olan 'Tik Tak' uygulamasına yükledi. Video, kısa zamanda ilgi gördü ve 1 milyondan fazla izlendi. Gözalan'ın videosu Çinliler'in çıkardığı 'Tik Tak' uygulamasının yöneticilerinin de ilgisini çekti. İzlenme rekorları kırmış olan video, iyi çekim, içerik, etkileşim ve yaratıcılık anlamında ilgi görünce Gözalan, dünya çapındaki firmadan Özel Yaratıcı Fikirler davetini aldı. Gözalan, yurt dışında eğitim alacak ve ardından yaratıcı fikirleri ile isteyen dünya çapındaki sanatçılara danışmanlık yapabilecek.

GÖZALAN'IN KÖPEKLE İMTİHANI

Çektiği video ile internet fenomeni durumuna gelen Baki Berk Gözalan'ın okula giderken, başına gelen olay ise herkesi güldürdü. Bir süre evvel sabah okula gitmek için evden çıkan Gözalan, sokakta okul servisini beklerken, sokak köpeklerini sevmek istedi. Ama köpeklerden birinin hırçın davranarak, saldırmak istemesi üzerine Gözalan, çareyi kaçmakta buldu. Gözalan, peşine düşmüş olan köpekten kurtulmak için park halindeki babasına ait otomobile tırmandı. O anlar ise evlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Babası tarafından güvenlik kamerası görüntüleri Facebook'ta paylaşıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.