19 Yaşındaki Genç Hayata Tutunamadı

19 Yaşındaki Genç Hayata Tutunamadı

Geçtiğimiz Salı günü motor kazası geçiren ve yoğun bakıma alınan Veysel Karlıoğlu herkesi yasa boğdu. İşte detaylar…

A+A-

Geçtiğimiz Salı günü motor kazası geçiren ve yoğun bakıma alınan Veysel Karlıoğlu herkesi yasa boğdu. İşte detaylar…

Pamukkale ilçesi Bağbaşı mahallesinde 2 gün önce akşam yabancı plakalı bir otomobilin çarpmış olduğu 19 yaşındaki Veysel Karlıoğlu, beyin kanaması sebebi ile yoğun bakıma alınmıştı. Dün akşam acı haber alındı.

Bilinci Açıktı

Salı akşamı Pamukkale ilçesine bağlı olan Bağbaşı mahallesinde gerçekleşen kazada yabancı plakalı bir otomobilin çarptığı 19 yaşındaki Veysel Karlıoğlu yere düşmüş ama bilinci açıktı. Kontrol amacı ile hastaneye kaldırılan Karlıoğlu’nun beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkmış ve hemen acil bir şekilde yoğun bakıma alınmıştı. Acı haber dün alındı ve 19 yaşındaki gencin ölüm haberi alındı.

Üzücü haber gencin ailesini ve yakınlarını kahretti. Veysel Karlıoğlu bugün Goncalı mezarlığında defnedildi. Öfkeli aile bunu yapanın cezasının verilmesini istediler.

Ne Olmuştu ?

Olay geçtiğimiz Salı günü Bağbaşı mahallesinde gerçekleşti. İddialara göre 19 yaşındaki Veysel Karlıoğlu’na yabancı plakalı bir araç çarptı ve Karlıoğlu, yaralandı. Kaza anında bilincinin yerinde olduğu ifade edilen 19 yaşındaki Veysel Karlıoğlu’na olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra genç, ambulans ile sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede beyin kanaması geçirdiği belirlenen Veysel Karlıoğlu, yoğun bakıma alındı ama gerçekleştirilen tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamadı. Yabancı plakalı olan araç sürücüsünün gözaltına alındığı ve kaza ile alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.