2. Denemesinde Canına Kıydı

2. Denemesinde Canına Kıydı

Geçen hafta gündemdeki konulardan biri de binaya çıkıp intihar etmek isteyen vatandaşın zar zor ikna edilmesi idi. O vatandaştan kötü bir haber alındı.

A+A-

Hafta içinde, İnönü Caddesi'nde 7 katlı bir binanın çatısına çıkıp intihara teşebbüste bulunan 45 yaşındaki Nevzat Özkes polisin uzun uğraşları sonucunda ikna olmuş ve aşağı inmişti. Özkes'in Zeytinköy'de kalmış olduğu binada, bugün kendini asıp canına kıydığı öğrenildi.

 

Evvelki hafta İnönü Caddesinde bir binanın çatısına çıkıp intihar girişiminde bulunan ve çevredekileri endişelendiren 45 yaşındaki Nevzat Özkes bu defa da kendini astı. Olay, bugün sabah sularında saat 05.00 civarlarında Zeytinköy Mahallesinde gerçekleşti. Geçen Çarşamba günü, masaj salonunda çalışan sevgilisinin kendisinden ayrılmasını

bahane gösteren Nevzat Özkes, sevgilisinin çalışmış olduğu masaj salonunun olduğu binanın çatısına çıkıp intihar etmeye çalışmıştı.

 

8 katlı apartmanın çatısına çıkıp sevgilisinin gelmesini talep eden bu sırada da polisin ikna çabası devam ederken, aşağıya kiremitler atan Özkes hemen hemen 2 saat sonra ikna edilip indirilerek, ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine sevk edilmişti.

 

Barışmayınca Kendini Astı

Hastanede gerçekleştirilen tedavisinden sonra taburcu edilmiş olan Özkes’in iddialara göre yine kendisinden ayrılmış olan sevgilisini aradığı ama barışma teklifini kabul etmeyince Zeytinköy Mahallesinde bir bahçe duvarındaki demire kendini boğazından ip ile asıp intihar ettiği ifade edildi.

 

Olay yerindeki gerçekleştirilen incelemeden sonra Özkes'in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adlı Tıp morguna kaldırıldı. Polisin olay ile alakalı başlattığı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.