2 Çocuk Babasıydı... İntihar Etti

2 Çocuk Babasıydı... İntihar Etti

2 Çocuk Babasıydı... İntihar Etti

A+A-

Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde yaşayan Ramazan S. Henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek intihar etti. Ailesinin fark etmesi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan genç adam yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Denizlimuhabir'in haberine göre, Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde dün akşam yaşandı. Anne babası ile altlı üstlü oturan Ramazan S., bir süre ailesi ile beraber oturduktan sonra uyumak istiyorum diyerek üst kattaki kendi evine çıkmak istedi. Kardeşlerinin bizde gelelim isteğini kabul etmeyen S., hemen uyuyacağını söyledi. Eşi ve çocukları anne ve babasının yanında kaldı.

 

Evine çıkan Ramazan S. ,burada henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamına son vermek istedi. Ailesi bir süre sonra yukarıya çıktı. Genç adamın intihar ettiğini anlayan aile hemen 112’yi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ramazan S.’yi hemen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tüm müdahaleler yapıldı ancak sabah saatlerinde acı haber geldi. Genç adam yaşam savaşını kaybetti.

 

Bir çocuğunun yeni doğduğu öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Ramazan S.’nin ani ölümü ailesini yasa boğdu. Genç adamın neden intihar ettiği ile ilgili bir bilgiye ise henüz ulaşılamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.