2 Kişi Tarafından Çalındı

2 Kişi Tarafından Çalındı

Denizli İlinin Merkezefendi ilçesinde, 'Rudi' adındaki, 'Rottweiler' cinsi, 5 yaşındaki köpek, kulübesinden kimliği bilinmeyen 2 kişi tarafından çalındı.

A+A-

Merkezefendi ilçesinde ikamet eden 2 çocuk sahibi Kubilay- Nevin Gözalan çiftinin Gerzele Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesindeki kulübede 'Rottweiler' cinsi köpekleri 'Rudi', dün akşam sularında çalındı. Gözalan çifti, bugün sabah, güvenlik kamerası kayıtlarına baktıklarında, köpeklerinin, kulübenin kapısı kırıp, içeriden alarak, otomobilin arka koltuğuna bindiren 2 kişi tarafından götürüldüğünü gördüler. Görüntüler ile polise giden Gözalan çifti, şikayetçi oldular. Polis, görüntülerden yola çıkıp, 2 kişinin yakalanması için inceleme başlattı.

'AİLEMİZİN FERDİNİ, DOSTUMUZU ÇALDILAR'

Nevin Gözalan, çalınan 'Rudi' adındaki erkek köpeğin hırçın bir hayvan olmadığını ifade ederek, Kulübesinin kilidi kırılmasından sonra ‘Rudi’nin, uysal bir hayvan olduğu için hırsızın peşinden gittiğini, ‘Rudi’nin, kendi ailelerinin bir ferdi olduğunu, kendileri ile yaşadığını, çok üzüldüklerini, insanların bir canı çalmasını anlayamadıklarını, kendileri için çok büyük değeri olduğunu, duyanlardan ve görenlerden haber vermelerini istediklerini söyledi.

ÖDÜL 1000 TL

Kubilay Gözalan ise köpeklerinin bulunmasını sağlayacak kişiye, 1000 TL ödül vereceklerini ifade etti. Gözalan, "’Rudi'yi çocuklarından ayrı tutmadıklarını çünkü onlarla birlikte büyüdüğünü, çalınmasına en çok 2 çocuğun üzüldüğünü, kendilerinin ona köpek gözü ile bakmadıklarını, ailelerinin bir parçası ve dostları olarak gördüklerini, o sebeple kendileri için çok önemli olduğunu, belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.