2 Ünlü Yazar Denizli’ye Geliyor

2 Ünlü Yazar Denizli’ye Geliyor

Yarın fütürist ekonomist yazar Ufuk Tarhan ile gazeteci yazar Ozan onat Denizli Ticaret Odası üyeleri ile buluşacak.

A+A-

Fütürist ekonomist yazar Ufuk Tarhan ile gazeteci yazar Ozan onat, 5 Aralık tarihinde Merkezefendi Kültür Merkezi'nde DTO üyeleri ile buluşacak...

5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 16.00'daki interaktif sunumdan önce, kokteyl eşliğindeki uzay çağı kıyafetli manken robotların yer alacağı fuaye alanında, davetliler mankenlerle fotoğraf da çektirebilecekler.

Fütürist, Ekonomist, Yazar Ufuk Tarhan

ODTÜ Ekonomi Mezunu. 1982-2005 arasında çoğunluğu teknoloji olmak üzere farklı sektörlerde üst düzey yöneticilik yaptı. 2006 da M-GEN Gelecek Planlama Merkezi’ni, 2011’de M-GEN Dijital Ajansı kurmuştur. 2002 Yılı-Dünya Gazetesi-Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülünün sahibi olan Tarhan;  2009-2012 senelerinde Fütüristler Derneği Başkanlığı yapmıştır. 1 Mart Gelecek Günü’nün yaratıcısı ve küratörüdür. Halen Türkiye’nin ilk ve tek fütürist kadın konuşmacısıdır. Gelecekçi, sürdürülebilir iş modelleri, dijital iş stratejileri tasarlar ve uygular, İş Avatarlığı yapar. Blogger, iş dünyasına odaklı çeşitli dergi ve online mecralarda köşe yazarlığı yapmaktadır. Dünyanın en iyi 100 Kadın Fütüristi listesinde (tek Türk olarak) yer alan Tarhan, defalarca 30 “Social Influencer” ve  Twitter’da mutlaka takip edilmesi gereken 25 Türk arasınd listelerinde gösterilmiştir. ODTÜ'de ve çeşitli Üniversitelerde Gelecek dersleri verir. Bahçeşehir Üniversitesi’nde “İnovasyon ve Girişimcilik” alanında tez konusu da “T-İnsan” olan yüksek lisansını başarıyla tamamlamıştır.  World Future Society, Association of Professional Futurists, Kagider Yönetim Kurulu Üyesidir. Lise çağındaki gençlere gelecek planlamasını anlatan “Düşlediğin Gelecek” ve herkes için geleceğin başarılı insan modelini anlatan, En Başarılı İnovatif İş Kitabı Ödülü Kazanan (2017) “T-İnsan” kitaplarının yazarıdır.

Gazeteci Yazar Ozan Onat

11 seneıl CNN TÜRK’te Program Müdürlüğü yapmış olan Onat, gazeteci, yazar, konuşmacı ve www.cnnturk.com’un online yazarlarındandır..

Ankara, 1976 doğumludur. Ankara Üniversitesi Radyo-TV-Sinema Bölümü’nü bitirdikten sonra, Radyo Altınokta'da 7 ay Müzik Direktörü ve dj olarak çalıştı. Redekta Reklam Ajansı'nda, 3 ay Metin yazarlığında bulundu.

İngiltere'de, Sheffield Hallam University, Northern Media School’da sinema üzerine mastır yaptı.

İstanbul'da freelance yönetmen yardımcısı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.