2019 Acı Bir Haberle Başladı

2019 Acı Bir Haberle Başladı

Karşıyaka mahallesinde dün akşam sularında saldırıya uğrayan gencin yaşamını kaybettiği ifade edildi.

A+A-

Alınan bilgiye göre, saldırı olayı Karşıyaka mahallesi 2433. Sokak'ta saat 21.00 civarlarında meydana geldi. Olayı görenlerin söylemlerine göre, 17 yaşındaki Ahmet C. Adındaki kişi evine doğru giderken sokağa giren eski model bir araç içinden dışarıya doğru ateş edildi.

 

Araç içerisinde pompalı tüfekle ateş açıldığı ve bunlardan birinin Ahmet C.'ye isabet ettiği ifade edildi. Açılan ateş ile sırtından vurulan Ahmet C.'nin kanlar içinde yere yığıldığı belirtildi. Olaydan sonra çevredekiler durumu Emniyete ve sağlık ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet C.'ye olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralanan genci Devlet hastanesine kaldırdılar.

Olay Yerince İnceleme

Olaydan sonra bölgede güvenlik önlemi alan Emniyet ekipleri, saldırının olduğu bölgede fenerlerle uzun süre delil aradı. Ekiplerin incelemesi ortalama 1 saat sürdü. Polis ekipleri, her yerde olayın failleri olduğu iddia edilen 4 kişiyi arıyor

 

Polis ekipleri olayın faillerini yakalamak amacı ile soruşturma başlattı. Plakası alınmayan eski model otomobil her yerde aranıyor. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 17 yaşındaki Ahmet C.'nin ise yaşam savaşını kaybettiği ifade edildi.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.