2019 Berat Kandili kutlama mesajları

2019 Berat Kandili kutlama mesajları

2019 Berat Kandili Cuma mesajları, 2019 Berat Kandili SMS Whatsapp Facebook mesajları! Berat Kandilinde sevdikleriniz ve aileniz için en güzel ve en özel SMS Whatsapp Facebook mesajları haberimizde.

A+A-

2019 Berat Kandili Cuma mesajları, 2019 Berat Kandili SMS Whatsapp Facebook mesajları! Berat Kandilinde sevdikleriniz ve aileniz için en güzel ve en özel SMS Whatsapp Facebook mesajları haberimizde.

Berat Kandili mesajlarını sizler için hazırladık. 2019 yılı en güzel Berat Kandili gecesi SMS Whatsapp Faceboo mesajlarını sevdikleriniz ve aileniz için gönderebilirsiniz. Berat Kandili kutlama mesajları sizler için hazırlandı.

Bugün amel defterinin yazıldığı İslam aleminin en kutsal gecelerden biri olan Berat Kandili… Bu güne özel resimli Berat Kandili mesajlarını en güzel kısa SMSlerle ve hadisli sözlerle birlikte aşağıda bulabilirsiniz. 2019 Berat Kandili SMS Whatsapp Facebook mesajları….

2019 BERAT KANDİLİ MESAJLARI

* Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Rabbim hayalini bile kuramadığınız mutluluklara ulaştırsın. Gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı, hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin. Avuç içlerinde sakladığınız bütün dualarınız kabul, Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Her sabah güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme… Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Ya Rabbi. Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacımız olsun. Yüreğimiz ferah, imanımız bol olsun. Sevgili Peygamberimiz şefaatçimiz, Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Peygamber Efendimizin göklere yükseldiği bugün tüm dualarınızın göklere yükselip kabul olmasını, Berat Kandilinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

* Yüreklerin bir attığı duaların gökyüzüne yükseldiği mübarek Berat Gecenizin hayırlara vesile olmasını ve ömrünüzün sağlık, huzur ve iman dolu geçmesini dilerim. Berat kandiliniz mübarek olsun..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.