2019 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

2019 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

2019 Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kamu çalışanları ve memurlar Kurban Bayramı tatiline odaklandı. 2019 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

A+A-

2019 Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kamu çalışanları ve memurlar Kurban Bayramı tatiline odaklandı. 2019 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 Kurban Bayramı tarihini kamuoyuna duyurdu. Şimdiden otel, pansiyon rezervasyonu planlayanlar '' Kurban Bayramı ne zaman? 2019 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?'' sorularına yanıt arıyor. Temmuz ayının ortalarını yaşarken vatandaşlar dini bayram tatil günlerine odaklanmış durumda. Aile ve akraba ziyaretlerini gerçekleştirecek olan bireyler tatil planlarına hız kazandırdı. İşte merak edilenler…

2019 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Dini günler takvimi içerisinde yer alan Kurban Bayramı ne zaman sorusunun yanıtı belli oldu. Haberimizin devamında 2019 Kurban Bayramı tarihine ve tatil günlerine dair merak edilen detaylara erişebilirsiniz.

2019 Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Dini günler takvimde yer alan bilgilere göre, Kurban Bayramı 2019 yılında Ağustos ayına denk geliyor. Kurban Bayramı'nın birinci günü bu yıl 11 Ağustos'ta dördüncü ve son günü ise 14 Ağustos'ta idrak edilecek.

Kurban Bayramı Arefe günü: 10 Ağustos Cumartesi
Kurban Bayramı 1. günü - 11 Ağustos Pazar günü
Kurban Bayramı 2. günü - 12 Ağustos Pazartesi günü
Kurban Bayramı 3. günü - 13 Ağustos Salı günü
Kurban Bayramı 4. günü - 14 Çarşamba günü

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN? 9 GÜN MÜ OLACAK?

Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması hakkında henüz net bir gelişme bulunmuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayramı 2019 tatil günlerine ilişkin yeni gelişme açıklarsa haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.