2021 Üniversiteler ne zaman açılıyor?

2021 Üniversiteler ne zaman açılıyor?

Akademik düzeyde yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağına dair araştırmalar devam ediyor. YÖK Başkanı Yekta Saraç tarafından yapılan son dakika açıklamasında üniversiteler hakkında yeni bir bilgi geldi. Peki, 2021 Üniversiteler ne zaman açılıyor?

A+A-

Üniversitelerde yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması geldi. YÖK Başkanı Yekta Saraç "Üniversitelerde yüz yüze eğitim konusunda Sağlık Bakanlığının görüşünün bu hafta içi netleşeceğini umuyoruz." dedi.

Akademik düzeyde eğitim kurumlarının açılması ve koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturulacak formülle yüz yüze eğitimin geçilmesine ilişkin YÖK Başkanı Saraç'tan son dakika açıklaması: "Sağlık Bakanlığımız konuyla ilgili üniversitelerin açılmasına yönelik görüşünü bu hafta içinde netleştirecek. Beklentimiz bu yönde"

Bilindiği üzere YÖK tarafından Sağlık Bakanlığına Bahar dönemindeki eğitim öğretime ilişkin görüşü sorulmuştur. Sağlık Bakanlığının görüşü belirsizliğin giderilmesi için önemlidir. Sağlık Bakanlığından gelecek görüş istikametinde gecikmeksizin gerekli kararlar alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.