211 Öğretim Üyesi Cübbe Giydi

211 Öğretim Üyesi Cübbe Giydi

PAÜ’de 2018 - 2019 Akademik Yılı Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni coşkulu bir şekilde yaşandı.

A+A-

211 öğretim üyesinin akademik cübbe giydiği törende, yaptıkları çalışmalarla başarılı olan 24 akademisyene ve 3 öğrenciye, 25. hizmet yılını dolduran akademik ve idari toplam 112 personel ile başarı gösteren sporcu ve antrenörlere ödülleri Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ takdim etti.

PAÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 2018-2019 Akademik Yılı Pamukkale Üniversitesi Akademik Atama Yükseltme ve Ödül Töreni’ne Vali Hasan Karahan ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Bürokrasisi katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi ile başlayan tören, açılış ve protokol konuşmaları ile devam etti.

211 Hocanın Yükseltilmesi Yapıldı

Törenin açılış konuşmasını yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, şunları dile getirdi: ‘‘Bugün burada 2018 yılında akademik yükseltmesi gerçekleştirilmiş olan arkadaşlarımıza akademik giysilerini giydirmek ve Pamukkale Üniversitesi Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödülü alan öğretim üyelerimize ödüllerini sunmak, ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece almış olan öğretim üyelerimize, ayrıca değişik spor müsabakalarında üniversitemizi başarıyla temsil etmiş öğrencilerimize kurumsal olarak da teşekkür etmek üzere toplanmış bulunmaktayız. 2018 yılında 59 profesör, 66 doçent ve 86 doktor öğretim üyesi olmak üzere toplam 211 Hocamızın akademik yükseltilmesi ve ataması yapılmıştır. Ödüllerimiz; Sağlık ve Spor Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Fen ve Mühendislik Bilimleri alanlarında Bilim Ödülü, Yıllık Atıf Ödülü, Tez Ödülü, Patent ve Proje Ödülleridir. Ayrıca Teknokent Ürün Yaygınlaştırma Destek Projeleri ödülü alan hocalarımıza da plaketlerini takdim edeceğiz. Üniversitemizin adını ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil etmiş olan hocalarımıza ve üniversitemize 25 yıldır hizmet eden, üniversitemizin ilerlemesine katkı sağlayan akademik ve idari çalışanımıza da teşekkür ediyor, üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

211 öğretim üyesinin akademik cübbe giydiği törende ayrıca Pamukkale Üniversitesi bünyesinde yapılan çalışmalarla hizmet, sanat, teşvik ve başarı ödülleri elde etmiş 17 öğretim üyesine, Pamukkale Üniversitesi’ni başarı ile temsil etmiş, ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece almış olan 7 öğretim üyesine ve 3 öğrenciye ödül takdim edildi.

Ek olarak törende, 2017-2018 Akademik Yılında 12 dalda spor müsabakalarında birincilik elde eden PAÜ’lü sporcular ve antrenörlerine ‘‘PAÜ Spor Ödülleri’’nin takdimi ile 25. yılını dolduran 26 akademik ve 86 idari personele belge takdimi de gerçekleştirildi.

Yapılan ödül ve akademik cübbe takdiminin ardından tören, PAÜ Spor Salonu Fuaye Alanında verilen ikram ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.