220 Öğrenci Ter Döktü

220 Öğrenci Ter Döktü

Denizli’ye bağlı Çivril ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikler çerçevesinde 220 öğrencinin katılımı ile Cumhuriyet turnuvası bilek güreşi yarışması yapıldı.

A+A-

Denizli’ye bağlı Çivril ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet turnuvası bilek güreşi yarışması yapıldı. Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla yapılan bilek güreşi yarışması Çivril Kapalı Spor Salonu’nda organize edildi.

Milli Duruşa Sahip Çıktılar

220 öğrencinin katılmış olduğu turnuvada erkekler 50-60-70-80 ve üstü kilolarda mücadele ederken, kızlar ise 50-60-80 kilolarda ter döktüler. Yarışmaya katılıp görüşlerini dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Milli duruşa sahip çıkmış olan Çelik Bilekli Gençler Çivril’den yetişeceğini, kendilerinin de ilçede, organize edilen liseler arası Cumhuriyet turnuvası kapsamında yapılan bilek güreşi yarışmalarına katılarak, dereceye giren öğrencilere  madalyalarını verdiklerini, bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.