27 haftalık doğan minik bebek için görülmemiş seferberlik

27 haftalık doğan minik bebek için görülmemiş seferberlik

Muğla'nın Milas ilçesinde 27 haftalık olarak dünyaya gelen prematüre erkek bebek hava ambulansı ile Denizli'de özel bir hastaneye sevk edildi.

A+A-

Muğla'nın Milas ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. 27 haftalık olarak erken dünyaya gelen erkek bebeğin hava ambulansı ile Denizli'ye getirildiği belirtildi.

Muğla'nın Milas ilçesinde 27 haftalık olarak dünyaya gelen bir bebek hava ambulansı ile Denizli'ye sevk edilerek buradaki bir hastanede tedavi altına alındı. Son gelen bilgilere göre özel bir hastaneye dünyaya gözlerini açan minik erkek bebek 27 haftalık erken doğumun ardından aniden rahatsızlandı.

27 Haftalık Doğdu!

E.M. ve E. Diray çiftinin minik bebekleri prematüre olarak dünyaya geldikten sonra hastane yetkilileri ve aile minik yavru için adeta seferber oldu. Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile irtibata geçen yetkililer buradan hava ambulansı talebinde bulundu.

Hayatta kalabilmek adına başlayan zaman yarışında minik bebek daha sonra 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne götürülerek burada hava ambulansına alınarak Denizli'de bir hastaneye sevk edildi. Minik bebeğin tedavisine burada devam edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.