3. Tur İçin Mücadele Ettiler

3. Tur İçin Mücadele Ettiler

Pamukkale Belediyesi tarafından mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak için geleneksel olarak yapılan halı saha futbol turnuvasında heyecan sürüyor.

A+A-

27 mahalleden 36 takımın katılımıyla gerçekleştirilen “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 2. tur maçları bitti. Pamukkale Belediyesince yaptırılan halı sahaların ev sahipliği yapılan karşılaşmalar eleme usulü oynanıyor. İlk turda başarılı olan 18 takım 3. Tura kalabilmek için mücadele etti.

3. TUR HEYECANI CUMA AKŞAMI YAŞANACAK

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan Cuma akşamı oynanması planlanan 3. tur maçları ile sürecek. Kurtluca sahasında saat 19.30’da Sami Türel Horoz Gençlikspor-Küçükderespor maçı oynanırken, 20.30’da da Kurtlucaspor ile Kurtluca Kartalspor karşılaşacak. Aynı gün Deliktaş sahasında 19.30’da Pamukkale Alpay Tekstilspor – Dost İstiklalgücü maçı yapılırken, 20.30’da da Zeytinköy Güzelyurtgücü – Kayıhan Akşarspor müsabakaları yapılacak. Eleme usulüyle oynanacak olan maçlar 25’er dakikalık 2 devre halinde yapılmakta. Maçı kazanan takımlar yarıfinale çıkacaklar. Beraberlik durumundaysa galip takımı penaltılar belirleyecek. Akköy Çerkezspor takımı fikstür gereği yarıfinal biletini almış oldu.


“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecanın sürdüğünü ifade ederek, 27 mahalleden 36 takımın katılımıyla maçların oynanmaya başladığını, ilk turda 18, 2. turda da 9 takımın tur atladığını, müsabakaların centilmence geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini, kalan maçlarda aynı centilmenliğin sürmesini temenni ettiğini ve tüm takımlara başarılar dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.