3. Yaren Şairler Coşkusu Başladı

3. Yaren Şairler Coşkusu Başladı

3. Yaren Şairler Coşkusu Başladı

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Denizli Uluslar arası 3. Yaren Şairler Şöleninin ilk gününde şiir coşkusu başladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslar arası 3. Yaren Şairler Şöleninde şiir coşkusu başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen şölene Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu olarak 5 yıl önce çıktığımız şiir yolculuğunda şiirler çoğaldıkça sevgimizi sevincimizi ve coşkumuzu paylaşmak istedik. İşte bugün bu noktadan hareketle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın ve ekibinin gönül birliği ve sahiplenmesi ile önce ulusal olan şölenimizi uluslar arası boyuta taşıdık. Bizlere vermiş olduğu desteklerinden ötürü değerli başkanımız Osman Zolan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

“Önümüzdeki yıllarda da bu şöleni sürdüreceğiz”

 

İki gün boyunca sürecek şölen kapsamında yurt içinden ve yurt dışından çok değerli 18 şairin Denizlililerle buluşacağını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Belediye olarak alt yapı ve diğer belediyecilik hizmetlerini yapıyoruz ve yapmayı da sürdüreceğiz ancak bu ve benzeri sosyal ve kültürel hizmetlerimiz de hızlı bir şekilde devam edecek. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu şöleni sürdüreceğiz" dedi. Yurt içinden ve yurt dışından 18 şairin birbirinden güzel şiirleri okuduğu gecede Türk Sanat Müziği’nin güftekar, bestekar ve ses sanatçısı Zekai Tunca’da eserleri geceye katılanları mest etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.