3 Ay Önce Kuruldu 68 Bin Üyeye Ulaştı

3 Ay Önce Kuruldu 68 Bin Üyeye Ulaştı

3 Ay Önce Kuruldu 68 Bin Üyeye Ulaştı

A+A-

Denizli'de 3 ay önce kurulan ve 68 bin üyeye sahip sosyal medya topluluğu ‘Gökkuşağı’ engelli oğlu ve torunuyla birlikte yaşayan 65 yaşındaki Meryem Erdoğan’ın soba talebini yerine getirdi.

Grup üyesi hayırsever tarafından Hakkari’den gönderilen parayla satın alınan soba, grup yöneticisi Cevriye Ekmekçi tarafından, MESKA evlerinde yaşayan Meryem Erdoğan’ın evine götürülerek teslim edildi. Kısa süre önce kurulan gruba yeni katılanlarla birlikte üye sayısının her geçen gün arttığını belirten Ekmekçi, “Grubumuzu kısa süre önce kurdum. 68 bin üyeye ulaşan grubumuz adeta bir yardım grubuna dönüştü. Daha önceden birçok ihtiyaç sahibine yardımlarda bulunmuştuk. Grubumuzdaki duyarlı üyelerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi engellilerimize tekerlekli sandalye alımı da yaptık. Son olarak MESKA evlerinde yaşayan bir ailenin soba ihtiyacı olduğu üyelerimiz tarafından bildirildi.

Gurubumuz da yaptığımız paylaşımlara karşılık Hakkari’den geldi. Orada görevli bir üyemiz soba parasını bize gönderdi. Bizde ailenin ihtiyacı sobayı satıp alıp, ailemize teslim ettik. Bedensel engelli oğlu ve torununa bakan 65 yaşındaki Meryem Erdoğan’a grup olarak desteğimiz ve yardımlarımız devam edecek. Grup sayesinde ihtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturan köprü olduk. Çok mutluyum” dedi

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.