3 Maç Kazanıp Zirve Yarışına Ortak Oldular

3 Maç Kazanıp Zirve Yarışına Ortak Oldular

3 Maç Kazanıp Zirve Yarışına Ortak Oldular

A+A-

 Bölgesel Amötör Lig (BAL) 8.Grup’ta sezona istediği gibi başlayamayan Çal Belediyespor, üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak oldu.

Sezona Kale Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan, 2.haftada Ödemişspor ile sahasında berabere kalan Çal Garası, ardından vitesi adeta boşalttı ve önüne geleni yenmeye başladı. Bozdağan Belediyespor’u deplasmanda, Sökespor’u sahasında, son olarak Muğla temsilcisi Yatağanspor’u deplasmanda mağlup eden Çal Belediyespor, puanını 10’a çıkardı ve 3.sıraya yerleşti.

“PUAN FARKI KAPANIR”

Lider Torbalıspor ile puan farkının 5 olduğunu hatırlatan Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Puan farkının ilk yarının sonlarına doğru kapanmasını bekliyoruz. Tüm hesaplarımızı liderlik üzerine yapıyoruz. Grubumuz, Türkiye’deki bölgesel amatör liglerin en kaliteli grubu. Çok iyi takımlar var. İyilerin içinde en iyi olmaya çalışıyoruz. Gece gündüz, maddi ve manevi takımımızın yanında olan Belediye Başkanımız Fethi Akcan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Teknik direktörümüz Yaşar Güngör ile iyi bir hava yakaladık” dedi.

Çal Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Şuhut Hisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.