3 Saatte Söndürüldü

3 Saatte Söndürüldü

Denizli ilinin  Merkezefendi ilçesindeki nakliye deposunda, sebebi tespit edilemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm depoyu saran alevler, itfaiye ekipleri tarafında güçlükle söndürüldü.

A+A-

Merkezefendi ilçesine bağlı olan Bozburun Mahallesi'ndeki nakliye deposunda, saat 15.30 sularında, dumanların yükselmeye başladığı fark edildi. Pazar günü olması nedeni ile kapalı durumda olan depodaki dumanların farkına varan çevre sakinleri  hemen itfaiyeye ekiplerine haber ettiler. 7

Haber edilmesi ile olay yerine 10 itfaiye aracı ile ekipler gönderildi. İçerisinde otomobil lastiğinden çeşitli ev eşyalarına kadar pek çok yanıcı maddenin de olduğu 2 katlı depoda, alevler kısa bir zamanda büyüdü. İtfaiye ekipleri, 4 farklı noktadan alevlere su sıkıp, müdahale ettiler. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, söndürme çalışmaları güçlükle tamamlandı.

100 Personel Müdahale Etti

Denizli ilininnin Merkezefendi ilçesindeki nakliye deposunda, henüz tespit edilemeyen bir neden ile çıkmış olan yangın, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı olan 32 itfaiye aracı ve 100 personelin, hemen hemen 3 saatlik çalışmasından sonra güçlükle kontrol altına alınabildi.

Birimlerin 6 noktadan su ve köpük sıkıp müdahale etmiş oldukları yangından çıkan duman gökyüzünü kapladı. Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Fikret Akyol'a ait olduğu öğrenilen depoda, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.