3 Senelik Sözleşme İmzaladı

3 Senelik Sözleşme İmzaladı

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün alt yapısından yetişmiş olan Denizlili Mirza Cihan, 18 yaşında Türk futbolunun 3 büyük kulübünden bir tanesi olan Galatasaray’a transfer oldu. Genç futbolcu’nun, 3 senelik sözleşme imzaladığı ifade edildi.

A+A-

Bir zaman Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yapan Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan’ın oğlu olan Mirza Cihan’ın, Galatasaray’a transfer olduğu öğrenildi.

Kendisinde gelecek gördükleri  oyuncuları takip eden ve renklerine bağlayan sarı-kırmızılı takım, Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun genç yetenekleri Türk futboluna kazandırma projesinin halkalarından biri tanesi olan Mirza’yı bir süre takip ettirdikten sonra, transfer için harekete geçti.

Yetenekli Bir Oyuncu

Futbola 6 yaşında başlamış olan geçtiğimiz sene alt yapıdan yetiştiği Gazişehir Gaziantep FK profesyonel sözleşme imzalamış olan Mirza Cihan’ı kadrosuna kattı. Genç futbolcu, kendisini Galatasaraylı yapan 3 senelik sözleşmeye imza attı. U21 Ligi'nde 60 maç oynamış olan ve Gazişehir Gaziantep FK ile Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz sezon bir maça çıkan Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan’ın oğlu olan Mirza Cihan, forvet, sol açık ve orta saha gibi birden fazla yerde görev yapabilme özelliklerine sahip bir oyuncu olarak dikkatleri çekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.