3 Yıllık İş Sözleşmeleri Görüşmeleri Başladı

3 Yıllık İş Sözleşmeleri Görüşmeleri Başladı

3 Yıllık İş Sözleşmeleri Görüşmeleri Başladı

A+A-

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanlığı ile Acıpayam Belediye Başkanlığı arasında Acıpayam Belediyesi’nde çalışan daimi işçileri kapsayan 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Hizmet-iş Sendikası Genel Merkez Uzmanı Ali Oğuz, Acıpayam Belediye Başkanı  Dr.Hulusi Şevkan'ı ziyaret etti.

Acıpayam  Belediye Başkanlığı makam odasında yapılan görüşmede, 6356 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Hizmet-İş Sendikası ile yürütülecek toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürecinde görüşmeler, tarafların katılımı ile gerçekleştirildi İşçilerin talepleri, alacakları sosyal haklar, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılırken, görüşmelerin devam edeceği belirtildi.

Hizmet- İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez Hizmet –İş Sendikasının, işçiler adına yapılacak çalışmaları ve alınacak tedbirleri hakkında bilgi verdi. İşçilerin talepleri, alacakları sosyal haklar, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılarak,görüşmelerin devam edeceği vurgulandı. 

Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti ve Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez'e "Beyaz Zambaklar Ülkesi ile İdeal Öğretmen" kitaplarını armağan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.