30 Ağustos Yeniden Doğuşun Bayramıdır!

30 Ağustos Yeniden Doğuşun Bayramıdır!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “30 Ağustos tarihe gömülmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun bayramıdır” dedi.

A+A-

30 Ağustos Yeniden Doğuşun Bayramıdır!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “30 Ağustos tarihe gömülmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun bayramıdır” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında şu görüşlerini paylaştı; “Yok edilmek istenen bir milletin diriliş hikâyesini zaferle taçlandırdığı günün 94. yıldönümünü yaşıyoruz. 30 Ağustos zaferi, küllerinden yeniden doğarak varoluş mücadelesi veren bir medeniyetin asırlara sığmayan destanlarının tarihi hikâyesini hafızalara kazıyan bir zaferdir. Anadolu topraklarını vatan yapan temel 1071’de Malazgirt Zaferi, 1075’te Selçuklu Devleti’nin kurulması olmuştur. Osmanlı, her ne kadar Avrupa’nın ve Afrika’nın içlerine kadar ilerlese de kalbinin attığı yer her zaman Anadolu toprakları olmuştur. Kurtuluş savaşı bir dönüm noktasıdır. Büyük taarruzla birlikte zafere ulaşan bu aziz millet son devletimiz olan Cumhuriyeti kurmuş, istiklal ve istikbal mücadelesinin yol haritasını belirlemiştir. Bu aslında bir sonuç değil bu bir başlangıçtır, dik ve güçlü duruşun Dünya’ya haykırılmasıdır” dedi.

Milletimiz Kendisine Yönelen Her Oyunu Bozmuştur

Şahin Tin; “Milletimizin devletine olan bağlarını zayıflatmak ve koparmak için o tarihten bu yana üretilen senaryolar ve oynanan oyunlar, yine milletimizin feraseti ve vatan sevgisi ile bozguna uğratılmıştır. Öyle ki, Dünya, Anadolu topraklarının gerçek sahiplerinin bu aziz ve kahraman millet olduğunu açıkça görmüştür. Asırlardır ülkemizin üzerinde oyun oynayanlar nasıl tarihin karanlık sayfasına geçmişte gömüldüyse bu millete kafa tutan, hainlik yapan ve masum insanlara kurşun sıkan eller ve maşaları da kısacası tüm şer odaklar yine bu milletin memleket sevdasında boğulacaktır. Dün olduğu gibi bugünde yine ülkemizin birliğine, kardeşliğine, beraberliğine ve geleceğine yönelik ciddi tehditlerle karşı karşıyayız. Ancak bilinmelidir ki, Devletimizin kudretini kimse sınamaya kalmasın, şayet böyle bir yola tevessül eden olursa gerekli cevabı en ağır şekilde milletimizden alır. Ülkemizin huzurunu tehdit eden unsurlara karşı devletimizin duruşu nettir. Milletimiz, birliğini ve beraberliğini muhafaza ederek daha nice zaferlere adını şerefle yazdırmayı sürdürecektir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle ve rahmetle yad ediyorum. Kahraman ordumuzun kazandığı kurtuluş savaşının en büyük zaferinin 94’ncü yıldönümünde milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.