30 Kişi Tutuklandı    

30 Kişi Tutuklandı    

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de uyuşturucu madde ticaretinde bulunan şahıs ve organizasyonlara karşı yapılan çalışmalar sürüyor.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 2018-2019 Eğitim Öğretim senesinin başlaması ile Denizli çapındaki önlemlerini daha da artırdı. Sokaklarda uyuşturucuya geçit vermeyen narkotik birimleri yaptıkları kontroller ve uygulamalarla okul bölgelerindeki güvenliği sağladılar. En son 19 Eylül’de Denizli merkezinde pek çok personelin katılımları ile çevresel faktörler bakımından riskli görülen bölgelerde belirlenmiş okul çevrelerinde, park, bahçe ve umuma açık yerlerde narkotik uygulaması yapıldı. Şüpheli görülen 338 kişi, 115 araç ve metruk binalar denetlendi. Motorize narkotim ekipleri ve sivil ekiplerce uyuşturucu madde kullanıcısı oldukları tespit edilen 3 şahıs yakalandı. Şahısların üstünde bulunan 6,3 gram esrar maddesine el konuldu.

Zehirlere El Koyuldu

Denizli’ye ulaşan uyuşturucu maddelerin sokağa dağıtılmadan toplu bir şekilde ele geçirilmesi için yabancı kökenli şahıslarca kullanılmış olan kiralık apartlara operasyon yapıldı. Ekipler apartların içinde asma tavan aralığı, banyo-tuvalet havalandırmaları gibi yerlere zula yapılıp saklanmış olan yüklü miktarda uyuşturucu madde buldu. Sürdürülen çalışmalarda yakalanmış olan 504 gram metamfetamin maddesine, 700 gram eroin maddesine, 300 gram esrar maddesine ve 130 adet uyuşturucu hapa el konuldu.

 

Adli makamlara gönderilen 15’i yabancı kökenli kırk üç zanlından 12’si Afgan ve İran kökenli olmak üzere otuz zanlı tutuklandı ve 34 zanlı ile alakalı yasal işlem yapıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.