30 Sene Sonra Geldi

30 Sene Sonra Geldi

Sarayköy ilçesinde 30 senenin ardından beyaz perde açıldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın ilçe halkına verdiği sözü tuttu ve Kültür Merkezi’nin sinema salonu vatandaşların hizmetine açıldı.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın ilçeye ilkleri yaptıkları projelerinden bir tanesi olan Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi için geçen senenin nisan ayında yapımına başlanmıştı. O günden beri gerçekleştirilen çalışmalardan sonra Kültür Merkezi hizmete açıldı.

350 kişi kapasiteli sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otopark bulunan Kültür Merkezi 5 milyon 300 TL'ye mal oldu.

Resmi açılışı şu an da yapılmayan Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin sinema salonu ve sergi alanı vatandaşların hizmetine açıldı.

İLÇELERDE BİR İLK

Sarayköy’ün 30 seneden sonra kavuştuğu sinema salonu Denizli ilçeleri arasında da ilk olma özelliğinde. Yapılan iç tasarım ile dikkati üstüne çeken sinema salonunun ilk misafirleriyse çocuklardı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlayarak çocuklara hediye ettiği Çocuk Film Şenliği etkinliğiyle Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu 2 hafta süresince ilçedeki çocuklara hizmet sundu.

İlçede sanat ve kültürel değerlere de yer verildiğini ama uygun bir alanın olmadığını Sarayköy Belediyesi Kültür Merkeziyle büyük bir noksanlığın giderildiğini belirten Başkan Özbaş, Sarayköy'ün geri kaldığı tüm hizmetlere hızlı bir biçimde ulaştırmak; hatta daha büyük hizmetler yapıp şehri önlere taşımak istediklerini, Şehrin her köşesinde eğitimin, sporun, sanatın yaşandığı projelere yükseldiğini ve vatandaşların hizmet almaya başladığını, ilçenin alt ve üst yapısını değiştirdiklerini, vatandaşların da hayatlarına dokunmak için hizmetleri artırarak devam ettiklerini, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin de bunlardan bir tanesi olduğunu, artık vatandaşların sinema için ilçe dışına çıkmak zorunda kalmayacaklarını, uzaklara gitmeden ilçedeki kültür ve sanatın yakıştığı yerde kültür merkezinde yapacaklarını, şehrin güzel görüntüsünü daha çok arttıracak olan Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezinin ilçeye, vatandaşlara hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.