4. kattan betona çakıldı

4. kattan betona çakıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Meska evlerinde yaşanan olayda 4. kattan düşen inşaat işçisi 25 yaşındaki Serhat Şanlı, mucizevi bir şekilde kurtuldu.

A+A-

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Meska evlerinde bugün saat 14.00 civarlarında mucize bir kurtuluş yaşandı. 4. kattan düşen inşaat işçisi 25 yaşındaki Serhat Şanlı büyük bir tehlikeyi kıl payı atlattı.

Aşağıya düşmemek adına duvara dübelle tutturmaya çalıştığı çivinin betonla beraber sökülmesi sonucunda 4. kattan beton zemine yan olarak düşen Serhat Şanlı adındaki plastik pencere ve doğrama ustası adeta ölümden döndü. Pencere takmak için çıktığı balkondan düşen genç usta önce Servergazi Devlet Hastanesi'ne oradan da Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evli ve 2 çocuk babası olan, 4. kattan düşen inşaat ustası Şanlı'nin sadece tek kolu kırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Sadece kolu kırılan Şanlı, vücudunun çeşitli yerlerinden ufak kırıklar ve sıyrıklarla mucizevi bir şekilde kurtulurken adeta ölümden döndü.

Aslen Aydınlı olan Şanlı, ekmek parası için Denizli'nin Esentepe Mahallesi'nde ikamet ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.