4 Grup 1 Konser

4 Grup 1 Konser

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mehteran Takımı, Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Halk Danslarından meydana gelen ‘Destan Gülistan’ topluluğunu Denizli halkı ile bir araya geldi. Akın akın İncilipınar Parka giden vatandaşlar güzel bir yaz akşamında kon

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce İncilipınar Parkı'nda Destan Gülistan topluluğunun sahne almış olduğu yaz konserlerinden bir yenisi daha yapıldı. Topluluğun şefliğinde  Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden vardı.  Yapılan konserde topluluk türkü, ilahi, mehter marşları ve sema gösterilerini değişik bir konsept ile Denizli halkına ulaştırdı. Müzik sevenlerin yoğun bir ilgi göstermiş olduğu konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve pek çok sayıda vatandaş katılımda bulundu. Halk dansları topluluğunun üyeleri ve semazenlerin de olduğu konsere katılımda bulunanlar unutamayacakları bir akşam yaşamış oldular.

Destan Gülistan ilk defa sahne aldı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, konser öncesi yapmış olduğu konuşmasında, İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yaz konserlerinin Eylül ayının sonuna dek süreceğini dile getirdi. Gökoğlan,  bu akşam yaz konserlerinde farklı bir dizayn olduğunu, hem Türk Halk Müziğinin çok önemli sanatçılarının, hem mehter takımının, hem de tasavvuf müziği sanatçılarının ve halk dansları topluluğunun üyeleriyle beraber farklı bir sunum yaptıklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.