4 İl Burdur'da Buluşuyor

4 İl Burdur'da Buluşuyor

Antalya, Denizli, Muğla ve Isparta'yı da içine alan 4. Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile sektörün kalbi Burdur ilinde atacak. 

A+A-

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Oktay Darcan, tüm üreticileri fuara davet etti ve Burdur’un kendini gösterebileceği ve Burdurlu üreticilerimizin de kendilerine yenilik katabilecekleri bu fuarın, yapılan en başarılı işlerden biri olduğunu ifade etti.

 

GL Platform Fuarcılığın katkıları ile yapılan Teke Yöresi 4. Tarım ve Hayvancılık Fuarı 26-29 Nisan tarihlerinde Burdur Kapalı Pazar Yeri’nde yapılacak. Büyük ve küçükbaş hayvanların da sergileneceği fuar hem sektördeki yenilikleri gözler önüne serecek hem de çekişmeli yarışmalarla renklenecek. Bunun yanında ziyaretçiler de sürpriz hediyelere sahip olacaklar. Fuarda sektörün ileri gelen firmaları, birlikler, kooperatifler stantlarını açacaklar. Yurt içi ve yurt dışı alıcılarla buluşma olanağı yakalayacaklar.

 

Yoğun İlgi

Burdur ilinde tarımsal faaliyetlerin sigortası olarak görülen “aile çiftçiliği” modelinin en güzel örneklerinin bulunduğu ifade eden Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Oktay Darcan, Bu fuarın, Teke Yöresi’ne has, hayvancılık odaklı ve canlı hayvanlar ile görsellik sunan bir fuar olarak kendi gelişimini halen olumlu yönde sürdürdüğünü ve bunu her sene fuarı tekrar ziyaret etme isteği olan üreticiler ve özellikle komşu illerin merakından anlayabildiklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.