4 Kişi Gözaltı Alındı

4 Kişi Gözaltı Alındı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 1 kişinin de yaralandığı olay ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı.

A+A-

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir restoranda müşteriler ile müzisyen arasında çıkan ve 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişinin de yaralandığı silah ve bıçakların da kullanıldığı kavga ile alakalı 4 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

 

Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak'taki bir restoranda müzisyenlik yapmakta olan 48 yaşındaki Seyhan D. ile alkol alan müşteriler arasında sözlü tartışmadan sonra çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada açılan ateş sonucunda restoranın mutfak bölümünde çalışan Denizlispor amigolarından 51 yaşındaki Haydar Varan'ın ölümü, müzisyen Seyhan D'nin de yaralanması ile alakalı inceleme yapan polis ekipleri, çalışanları ve görgü tanıklarını ifadeleri için Kınıklı Polis Merkezine götürdü.

3 Kişi Aranıyor

Müşterilerin müzisyenden darbuka çalmasını istemesiyle başlayan tartışmanın evvela küfürleşmeye, daha sonra da kavgaya dönüşmesi üzerine Seyhan D'nin mutfaktan aldığı bıçak ile kendini savunmaya çalıştığı, bu esnada Seyhan D'nin arkasından giden müşterilerden M.Ç. ve M.Ö'nün müzisyeni darp ettiği, R.A'nın silah ile ateş etmesi sonucunda ise Haydar Varan ile Seyhan D'nin yaralandığı ifade edildi. Olaya karıştıkları öne sürülen 7 kişiden T.G, Y.Y, A.A. ve M.D. gözaltına alınırken, 3 kişinin de arandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.